Nu e secret că, Kylie Jenner este una dintre cele mai stilate vedete, aceasta are o garderobă la care ar visa orice femeie. Iată că, recent, frumoasa brunetă a decis să le arate fanilor ei de pe Instagram cum arată o parte din garderoba pe care o deține, și anume secțiunea cu pantofi. 

Cu siguranță te aștepți să aibă în garderobă cele mai noi perechi de pantofi ale celor mai în vogă designeri și chiar așa este. De la branduri precum Gucci, Balenciaga sau Bottega Veneta, sunt doar câteva dintre numele care se află în garderoba sa.

În prima imagine, ea ne-a arătat cele mai recente perechi de pantofi pe care i-a achiziționat. Mai exact, ea și-a cumpărat o pereche de sandale cu cristale fără toc, din neopren, semnate Gucci, care au costat nu mai mult de 1,250 de dolari. Și nu, cumpărăturile nu se termină aici. Kylie și-a mai cumpărat și o pereche de pantofi cu toc albi de la Balenciaga. Ea nu a știut exact care este perechea care și-o dorește cel mai mult, așa că și-a cumpărat și varianta pe negru. Putem spune că Balenciaga este brandul ei preferat deoarece și-a mai cumpărat și o pereche de pantofi roși cu vârful ascuțiți, legați în jurul gleznei.

În garderoba ei impresionantă se află și o pereche de sandale cu vârf pătrat de la Bottega Veneta, care par a fi cele mai căutate sezonul acesta de cele care sunt în pas cu trendurile impuse de marii designeri. Pe lângă achizițiile pe care le-a făcut, Kylie le-a mai împărtășit fanilor și câteva imagini cu întreaga ei colecție de pantofi, care putem spune că este una extrem de bogată. De la sandale, cu toc sau fără, simple sau cu tot felul de aplicații, la pantofi cu toc și botine, Kylie Jenner este una dintre vedetele cu cea mai bogată și impresionantă
garderobă. 

Nu este pentru prima dată când Kylie Jenner le arată fanilor colecția sa de haine. Chiar la începutul lunii, ea le-a arătat și colecția spectaculoasă de genți, care poate fi ușor confundată cu unul dintre cele mai exclusiviste magazine și un loc în care orice femeie și-ar dori să fie.

Sursa: Elle.ro

Distribuie articolul: