Asociația K Lumea aduce pentru al doilea an consecutiv Berry Christmas - un eveniment în care Bucătarii gătesc Pomușoarele Moldovei de Crăciun. Scopul evenimentului este de a promova cu ajutorul bucătarilor autohtoni utilizarea pomușoarelor locale în domeniul HORECA.

La eveniment, deja s-au înregistrat 10 bucătari-șefi, din Chișinău. Fiecare dintre ei, va prezenta spre degustare și vânzare , între 3 și 5 rețete cu pomușoare locale congelate: coacăza neagră și roșie, mure , zmeura, agriș, vișine, struguri, căpșuni și zmeură. Petru Chicu, Emil Bojescu, Ana Stratulat, Vitalii Voroncihin – sunt doar câțiva dintre bucătarii care vor lupta pentru tulul de CEL MAI BUN BUCĂTAR ȘEF. La eveniment vor participa și zeci de producători de pomușoare!


CEL MAI BUN BUCĂTAR ȘEF

Toți vizitatorii de la eveniment vor putea să deguste și să cumpere bucatele lor preferate, iar ca ulterior să voteze CEL MAI BUN BUCĂTAR AL ANULUI.
Intrarea la eveniment este gratuită!


PARTENERI
Un eveniment Klumea, organizat pentru susținerea producătorilor locali de pomușoare precum și pentru a promova Pomușoarele Moldovei în meniul localurilor din Chișinău. Proiectul este susținut de Heks Eper Moldova, CCA, Kardel Kardel, AMIB