Un veac de metafore și floare – așa trăiește în dragoste Cezara. Interpreta a îmbrăcat din nou rochia de mireasă cu ocazia filmărilor noului ei clip. Realizarea muzicală îi este foarte apropiată sufletului, în videoclip apărând chiar soțul artistei. Piesa semnată muzica – Adrian Beldiman și text – Renata Verejanu se numește „Eu aleg florile”. 

„Acest videoclip poartă o poveste metaforică și anume o poveste de dragoste în care poate fi și frig și cald, unde poate fi un soare fierbinte și o iarnă extrem de rece. Aceste două simboluri a iubirii mereu echilibrează. Genul masculin care apare în videoclip, semnifică puterea. Când femeia este singură, sunt emoții de libertate dar uneori și de tristețe, iar când apare bărbatul, totodată apar emoții extroverte și emoții mult mai pozitive. De aia în videoclipul dat, bărbatul apare și brusc dispare datorită montajului, să vadă lumea cum femeia se schimbă când el este alături și când el nu este deloc”, ne explică Cezara.

„Sper ca cei care vizionează această mică, dar frumoasă istorie și care trăiesc emoțiile actorilor, vor simți puritatea și gingășia femeii, încunjurată de fluturi care iarăși simbolizează libertatea și puritatea. De aceasta data am colaborat cu Adrian Chele la regia videoclipului, alături de tânara sa echipa. Videoclipul este filmat alături de soțul meu, cel ce reprezinta putere. Și desigur îi mulțumesc compozitorului acestei piese, Adrian Beldiman, dar și poetei Renata Verejanu care a scris aceasta poezie – Eu aleg florile”, ne-a mai dezvăluit Cezara.