Dacă ar exista o variantă contemporană pentru personajul de basm Rapuzel, acesta ar fi cu siguranță Lianne Robinson - o tânără de 28 de ani, din Regatul Unit, care a reușit să-și crească un păr demn de toată admirația. Lianne nu-și ascunde secretele de îngrijire a părului, iar ce anume face, pentru a-și păstra un păr atât de frumos, aflați mai jos.

Lăsându-se convinsă de un frizer, frumoasa blondă Lianne Robinson a atras atenția publicațiilor britanice și internaționale după ce a început să își promoveze imaginea pe Instagram. Astăzi, profilul său este urmărit de peste 14 mii de internauți dornici de a-i afla secretele și să-i admire imaginea.

💁🏼😍🎀

A post shared by lianne22 (@lianne22) on

Lianne își crește părul de la vârsta de 11 ani, iar acum, când a ajuns la 28, recunoaște că este oprită tot mai des, pe stradă, pentru a poza alături de copiii care o numesc „Rapunzel”. Tocmai de aceea, pentru a nu atrage prea mult atenția și a nu trece prin diferite accidente, își poartă părul mai mult prins.

Tânăra își spală părul zi de zi cu șampon și condiționer, iar de două ori pe an, merge la frizerie pentru a-și tăia capetele.

Lianne își păstrează culoarea naturală a părului și anume naturalețea l-a atras pe iubitul ei, acum 7 ani.

 „Fiica mea are abia 3 ani, e prea mică să înțeleagă cine e personajul Rapunzel, dar restul copiilor sunt de-a dreptul hipnotizați de părul meu lung.

Nu am făcut nimic pentru a-l ajuta să crească, a crescut de la sine atât de repede până la genunchi. Îl spăl zi de zi și utilizez câte o sticlă de șampon și condiționer în fiecare săptămână. Mă strădui să nu folosesc uscătorul și placa, fac asta doar pentru petreceri. Când utilizez foehnul, am nevoie de cca 15-20 de minute.

Părul nu-mi mai creează disconfort, e ca și cum aș purta un palton lung. De câteva ori mi-am prins părul în ușa mașinii și l-am lăsat în afară. Soțului meu i-a plăcut mereu părul lung, nu cred că și-a dorit vreodată să renunț la el”, spune eroina.

Foto: Insatgram