Recent, Aura Ravenco și-a revizuit, actualizat și definit blogul – casa sa virtuală. Jurnalista își transpune aici gândurile și ideile sale, împărtășindu-și astfel experiențele cu urmăritorii ei.

„Deci, am să încerc aici să desfășor cumva gândurile mele, fără ascunzișuri și să răspund la multe dintre întrebările pe care le primesc în privat de la voi, referitor la stilul meu alimentar, la secretele maternității. Tot ce-mi doresc e să vă inspir, să vă provoc să faceți schimbări în viața voastră, dacă simțiți asta…” a scris Aura Ravenco pe Facebook.

Jurnalista a reușit să publice deja prima postare pe blogul său, unde vorbește despre problema cu care se confruntă cei doi băieți ai săi: Dragoș și Horațiu. Aceștia au părul lung și sunt aproape mereu asemănați cu niște fetițe. La școală, mulți copii fac glume pe seama lor, apoi se șușotesc pe holul școlii: „Asta-i fetiță, dar se poartă ca un băiat”.

„Bineînțeles că și ei, și eu, înfruntăm aproape zilnic tot felul de prejudecăți ale celor care sunt guru într-ale fashion-ului și care încearcă să ne convingă că „trebu tunși!”. Adică femeile tunse băiețește și fetițele tunse scurt (cică așa trebuie, dacă vrem să se îndesească părul) nu reprezintă nimic ieșit din comun. În schimb băieții cu părul lung sunt ciudați, la naiba, și primesc eticheta de „fetiță cu șurub”!…”, se arată în postarea de pe blogul Aurei Ravenco.

Sursa foto: Facebook