Pe Cătălina Osipov Gontea v-am prezentat-o și în alte rânduri. Tânăra mămică este creatoarea seturilor de costume de baie și lenjerie intimă handmade, marca O&C Bralettes. Profund emoționată de drama unui cuplu din RM, în care unul dintre soți s-a stins subit în Germania, lăsând în urma sa doi micuți și o durere imensă, Cătălina a decis ca de ieri și până pe 9 august, să facă un gest caritabil. Va dona, pentru copilașii aflați în dificultate, jumătate din încasările obținute din comenzile pe care le onorează.

Dragele mele, acestea sunt seturile incluse in promoția despre care am scris mai anterior!
HAI SĂ FIM MAI BUNI ❤❤❤
50% DIN COSTUL FIECARUI VOR FI DONATI …
DETALII IN PRIVAT 😘

„De la lenjerie și până la costume de baie de baie nu e atât de mult și nu a fost atât decizia mea, cât solicitarea de a crea ceva neobișnuit și pentru sezonul de vară.

Precum am scris și în postarea de pe Facebook, am citit recent despre căzut soților care locuiau în Germania cu doi copilași: un băiețel și o fetiță de vârsta fiicei mele. În general, sunt o persoană foarte sensibilă și mă atinge orice caz tragic, dar anume cazul acesta m-a frapat și am rămas cu ochii plânși pentru câteva zile. Îi povesteam și soțului, căruia i s-au umplut la fel ochii de lacrimi când a auzit despre tragedia familiei date. E foarte trist, e tragic să-ți faci planuri pentru o viață întreagă, să ai doi copii frumoși pentru care să muncești zi de zi pentru a le da un viitor, iar într-o secundă să se spulbere tot. Nu-mi închipui cum e posibil să treci peste așa ceva!

Îmi iubesc familia la nebunie, suntem 3 și toți 3 suntem cei mai buni prieteni, suntem un tot întreg și nu-mi închipui să se întâmple ceva cu unul dintre noi! Cred că asta și m-a pus pe gânduri: cum aș putea să ajut pe cei al căror viitor depinde de noi, de cei cu suflet mare! Înțelegeam perfect că cele o sută, două, patru sute de lei n-or să mă ajute atât de mult, încât să pot adorm cât de cât liniștită că am făcut un bine!

Am început să citesc despre cazurile copilașilor bolnavi de la noi. Am ajuns la al patrulea copil, am cedat și am închis, pentru că nu mai eram în stare să citesc, ochii deja nu se deschideau de la atâtea lacrimi!

Încă nu am hotărât cui voi dona banii adunați, fiecare copilaș are nevoie de ajutorul nostru și nu cred că va acoperi o parte vizibilă ajutorul făcut de noi, dar măcar va stimula alți oameni #safiemaibuni”, a mărturisit creatoarea lenjeriei intime și costumelor de baie marca O&C Bralettes.

O tânără mămică din Capitală creează piese de lenjerie seducătoare: „Vreau să o ademenesc pe Xenia Deli!”

Ești în căutarea unui set perfect de lenjerie intimă? Cătălina Osipov Gontea îți spune la ce să atragi atenția

Foto: O&C Bralettes, arhiva personală