Cea mai nouă figură de ceară ilustrând-o pe Beyoncé și-a făcut apariția la Muzeul Madame Tussauds din New York. Ghinionul face însă ca noua creație să nu fie deloc pe placul fanilor divei. Aceștia susțin că silueta din ceară nu seamănă nici pe departe cu... originalul!

Prima fotografie cu cea mai recentă copie din ceară a interpretei Beyoncé s-a răspândit rapid pe rețețelele sociale, însă reacțiile internauților au fost practic unanime: puțini dintre aceștia au recunoscut-o pe divă, imputând sculptorilor că au ignorat în mod clar și obraznic trăsăturile fizice ale artistei de 35 de ani.

https://twitter.com/nycwax/status/885169012040228864?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nydailynews.com%2Fentertainment%2Fbeyhive-reacts-beyonce-terrible-madame-tussauds-wax-figures-article-1.3338705

Cele mai multe dintre reacții au apărut în rețeaua Twitter, unde internauții comentau în primul rând pielea „albă ca varul” afișată de sculptură – o nuanță denaturată a pielii, care nu amintește nicidecum de cea a lui Beyoncé. Unii au început să glumească chiar pe seama faptului că sculptura ar fi o combinație stranie dintre Mariah Carey, Lindsay Lohan și Britney Spears.

Reacția administrației muzeului nu a întârziat să apară, aceasta afirmând că internauții au fost induși în eroare de poza realizată cu ajutorul blitz-urilor. Echipa de sculptori susține că a depus toate eforturile pentru a asigura asemănarea dintre copie și interpretă.

Vezi și:

Pe Instagram apar tot mai multe parodii pentru prima fotografie a lui Beyoncé alături de gemenii săi