Acum 5 zile, cântăreața americană Beyoncé publica pe Instagram o primă fotografie cu sine și gemenii său - Sir Carter și Rumi. S-a întâmplat la împlinirea primei luni de la venirea pe lume a acestora. Iată însă că fotografie a adunat nu doar cca 10 mln de aprecieri în rețea, ci și zeci de parodii amuzante. Cum se întrec în originalitate unii internauți, vedeți mai jos.

Despre comedianta Celeste Barber vă povesteam în repetate rânduri. Umorul său are surse infinite de inspirație, tocmai de aceea astăzi peste 2 milioane de fani virtuali, din diferite colțuri ale lumii, urmăresc contul său de Instagram. Australianca nu scutește nicio celebritate! În parodiile sale foto, veți regăsi vedete de orice talie, astfel că prima fotografie a lui Beyoncé în compania gemenilor săi a inspirat-o pe Celeste la o primă „reacție”. Parodia a atras după sine alte zeci și poate chiar sute, care au ajuns apoi pe Instagram.

There's no greater feeling than holding life's most precious gifts. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #beyonce

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

O altă parodie a fost realizată chiar de către o mămică de gemeni – irlandeza Sarah Huddlestun, care a pozat în compania copiilor săi.

https://www.instagram.com/p/BWqcIG_AbVv/?taken-by=sarahhuddlestun

După aceste parodii, pe Instagram a fost lansat un adevărat flashmob virtual utilizând hashtag-ul #beyoncetwins:

#beyoncetwins

A post shared by Lisa Qualls Rebman (@lisarebs) on

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: