Suntem ființe vulnerabile, avem sentimente, emoții și adevărul este că putem fi foarte ușor răniți de acțiunile celor din jur, în special de cei dragi nouă.

Astrologia face un pic de lumină și în acest caz și ne indică aceste semne zodiacale ce trăiesc cu o constantă teamă de a nu fi rănite, scrie publicația elle.ro. Fiecare dintre ele încearcă să depășească într-un mod anume aceste temeri, însă ceea ce rămâne constantă este dorința de a se proteja împotriva unor sentimente sau fapte ce le pot cauza durere și dezamăgire.

Pești

Persoane care adoră dramele, nativii Pești chiar caută ocazii care să îi determine să fie supărați din punct de vedere emoțional. În ciuda faptului că și ei simt dezamăgirea și durerea la fel ca oricare dintre noi, teama de a nu fi rănit este atât de pronunțată în cazul persoanelor născute în această zodie încât ei chiar caută acest tip de dezamăgire, numai pentru a demonstra că au avut dreptate. Nativii Pești trăiesc pentru durere și dezamăgire emoțională, aspecte de care se folosesc pentru a-și simți emoțiile la adevărata lor capacitate.

Leu

Atunci când orgoliul tău este atât de mare cum este în cazul persoanelor născute în zodia Leu, atunci ești ca un balon – cu cât mai mare, cu atât mai ușor te vei sparge. Iar nativii Leu știu că, dacă va apărea dezamăgirea și vor ajunge să fie răniți, atunci cu siguranță vor suferi cumplit. Iar Leii se tem de a fi răniți pentru că se bazează pe aprobarea celor din jur. Ei au încredere în oameni, au nevoie să se știe iubiți, însă se cunosc atât de bine pe ei înșiși încât știu și cât de mult vor suferi din cauza celor dragi.

Săgetător

Dacă ești născută în zodia Săgetător, atunci cu siguranță ai petrecut deja mult timp încercând să depășești momentele în care ai fost rănită și dezamăgită. Ți-ai permis să fii rănită și, la un moment dat, ți-ai învățat și lecția: nu mai fii așa de sinceră și deschisă. Nu mai lăsa oamenii să te calce în picioare! Nativii Săgetător sunt considerați naivii zodicului: ei cred în orice și oricine și ajung să fie răniți. Și cu toate acestea, nu își învață lecția și de puține ori ajung a se feri de dezamăgire.

Berbec

Cumva, are sens ca nativul Berbec să se teamă să fie rănit pentru că el este foarte conștient de sentimentele și vulnerabilitățile sale încât trebuie să fie mereu concentrat pentru a-și ține sub control ceea ce simte. Chiar dacă este un semn zodiacal îndrăzneț, el este în același timp și unul dintre cele mai sensibile și nu știe să se stăpânească atunci când este rănit. Anticipează trădarea, aproape până la punctul în care sunt tentați a crede că oricine se află în jurul lor nu își dorește decât să îl rănească.

Gemeni

Motivul pentru care îți va fi foarte dificil să înțelegi un nativ Gemeni este pentru că acesta te va respinge și va refuza să își expună adevăratele sentimente. Așa este o prietenie cu un nativ Gemeni; un dans în jurul sentimentelor pe care el va refuza cu ardoare să le recunoască. Gemenii sunt unul dintre cele mai slabe semne zodiacale și se vor apăra prin a-și răci brusc toate relațiile de prietenie și pe cele cu oamenii dragi. Pur și simplu nu știu cum să gestioneze faptul că sunt răniți așa că preferă să își ascundă orice formă de afecțiune pentru a se asigura că nu se va întâmpla acest lucru și că în acest fel vor fi protejați.

Scorpion

Scorpionii vor să dețină mereu controlul, indiferent despre ce domeniu este vorba. Ei speră că în acest fel vor putea să îi controleze și pe cei care i-ar putea răni și vor evita ca acest lucru să se întâmple. Au probleme în a avea încredere în oameni și, dacă vor presupune că urmează să îi trădezi sau să îi rănești, atunci te vor alunga din viața lor fără a sta prea mult pe gânduri. Nu suportă gândul că cineva îi poate răni așa că se vor comporta neplăcut cu tine, înainte ca tu să faci așa cu ei.

SURSA

Foto: Google.com