Pe Mihaela Nedelcu, alias MichelleMa Laur, o cunosc mulți adepți ai fitness-ului, din România. În ciuda trecutului scandalos, astăzi este instructoare în fitness și nutriție, mama a 3 copii, soție și o femeie care arată remarcabil. Nu ascunde faptul că și-a făcut 6 intervenții chirurgicale pentru a scăpa de imperfecțiuni. Mihaela are o comunitate online, în care își împărtășește sfaturile legate de slăbit și rezultatele elevilor săi. Ce recomandă pentru eliminarea celulitei, aflați mai jos.

14610955_310129826034857_8834639082553643576_n„Cum scăpăm de celulită?

În primul rând, celulita trebuie tratată din interior în exterior, nu invers. Nu cu creme și uleiuri, celulita se afla într-un strat mult mai adânc al pielii decât cea unde aplicăm cremele și masajele!

În primul rând, multe lichide (eu consumam și pepsi fără calorii când mă defineam și nu îmi afecta pregătirea, deși se zice că îți face celulită… am fost cobaiul meu).

Deci celulita apare în urma retenției de apă și a toxinelor! Potoliți-vă să aruncați banii pe ferestră pe creme și loțiuni miraculoase. Începeți cu începutul!

Celulita este o boală, deci când ai roșu în gât, nu îl tratezi cu masaj, cu creme. Așa și cu celulita noastră: avem nevoie de ceva ce să lupte împotriva ei. De obicei, ceva cum este Apuretin! Am încercat Apuretin, dar mi se pare slăbuț în comparație cu altele și plătești mai mult reclama! Eu folosesc Verospiron, este un diuretic ce ajută la eliminearea apei din corp și a cojii nenorocite de portocală, de pe noi. Ăsta e un secret ce vi-l împărtășesesc, deși toți sportivii le țin bine acolo pentru ei!

Folosiți mix de ulei de cocos, migdale, avocado și shea, câte 10 ml din fiecare, doar uleiul de cocos – 50 ml și vă dați cu el după fiecare dus și dimineața. Masați de jos în sus, niciodată invers și pe abdomen – circular! Face minuni! (nu apăsați, masajele anticelulitice sunt un mit, o să vă povestesc eu data viitoare!)

13501857_256680908046416_2814876172638099333_n

Nu mai mâncați în exces fructe, ca să slăbiți. Au mulți carbohidrați și slăbiți din mușchi, nu din grăsime și o să aveți pielea tot cu celulită, dar moale, lipsită de vitalitate.

Faceți mișcare. Orice. Nu vă mai împachetați în toate porcăriile. Mișcarea e sfântă. Îmbrăcați-vă lejer, să vă simțiți bine.

Evitați lactatele dulci. Datorită hormonilor de la vacă, provoacă celulita, adică nouă și cantitatea de hormoni ne afecteaza gradul celuliltei. 

E important și dacă mergeți la sală și luați suplimente alimentare, sunt foarte bune pentru corp. Eu le iau de 14 ani, am 3 copii sănătoși și am reușit să-mi fac un abdomen 6-pack după minus 60 de kilograme”, spune instructoarea.

2

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: