Pe 11 octombrie, cântăreața Cardi B a împlinit 29 de ani. Ieri vedeta a decis să sărbătorească acest eveniment organizând o petrecere grandioasă la Los Angeles cu tematica: dancehall, un dans jamaican de stradă care este un amestec dintre reggae, rap, R&B și alte stiluri muzicale.

Cea care a atras toate privirile asupra sa a fost Lizzo, vedeta a uimit toată lumea cu look-ul pe care l-a ales: o rochie albastră transparentă, din plasă, cu strasuri. Astfel, artista și-a demonstrat în mod deschis sânii și corpul voluptuos. Prin această rochie vedeta și-a continuat mișcarea de „body positivity”.

Pe Instagram, cântăreața publică, de asemenea, în mod regulat fotografii provocatoare în bikini și lenjerie intimă, dovedind prin aceste exemple că topurile, salopetele din latex, rochiile mulate pe corp și pantalonii scurți nu sunt doar pentru fetele cu corpul tonifiat.

Însă Lizzo nu mereu are parte de admirație din partea publicului, ci de multe ori este și subiectul multor critici și jigniri din partea internauților.

„Sunt insultată pentru formele mele pline și culoarea pielii, iar acest lucru este cu adevărat jignitor. Sunt ok cu ideea dacă ție nu îți place muzica mea, dar mulți oameni nu mă plac pur și simplu din cauza felului în care arăt”, a spus Lizzo.

Aceasta a publicat și un video în care a dansat twerk în fața camerei.

 

View this post on Instagram

 

Публикация от Lizzo (@lizzobeeating)

Vedeta are pe Instagram o comunitate de peste 11 mii de urmăritori.

Foto: Instagram/ Lizzo