Cristina Miron – o persoană optimistă cu mult umor și auto-ironie. Este diferită printre vloggerii și bloggerii de la noi și anume prin asta a cucerit. Și-a dorit mereu să fie pe sticlă, dar din păcate s-a lovit de discriminare. Totuși, nimic nu o poate opri pe Miron (așa cum îi zic prietenii) să se manifeste. În scurt timp a devenit cunoscută și îndrăgită pe rețelele sociale. Putem spune despre Cristina că este una dintre puținele reprezentate body positivity de la noi. 

În interviu de astăzi am vorbit cu bloggerița despre ce reprezintă mișcarea body positivity, relația cu tatăl care i-a afectat legăturile cu bărbații din viață și ce ar face în televiziune dacă ar fi liberă până la capăt. 

Iubirea de sine și body positivity

„După părerea mea, body positivity este o mișcare foarte faină în zilele noastre, ea trebuie să existe. Unii îi dau o conotație negativă, dar depinde cum o interpretezi. Această mișcare promovează niște valori tare faine și sănătoase – a iubirii față de sine, a acceptării oricărei imperfecțiuni a corpului tău. Această mișcare nu vorbește doar despre kilogramele în plus, dar și despre acceptarea de a fi slabă. Nu este nicio problemă dacă nu te încadrezi în „standardele” frumuseții.”

Să te iubești pe tine așa cum ești, nu-i frumos asta? Schimbarea vine de la iubire. Îți iubești corpul – ai grijă de el. Îți urăști corpul – îl distrugi.

Plecarea tatălui peste hotare și trauma abandonului

„Asta a fost o traumă pentru mine. A plecat modelul meu, deși eu pe atunci nu conștientizam asta. Probabil mi-a apărut frica de abandon… în general toate deciziile pe care noi le luăm acum, când suntem maturi, au legătură cu ceea ce ai trăit în copilărie. Din frica de abandon pentru mine ideea de căsătorie, copii, relații serioase este foarte departe, eu fug de asta.”

„Eu niciodată nu zic nu, e posibilă și o căsătorie și copii, doar că acum eu asta nu îmi doresc.”

Pentru mai multe detalii urmărește interviu video integral, unde o să descoperi cum luptă cu comentariile negative sau dacă câștigă sau nu din activitatea pe rețelele sociale.