Dacă vizitezi pagina de Instagram a Kristinei Makeeva o să simți că ai intrat într-o lume de basm. Artista călătorește în cele mai frumoase locuri ale lumii pentru a fotografia modele în rochii sau ținute extravagante. Fotografiile care ne-au atras atenția au fost în mare parte cele cu balerine. 

Kristina spune despre fotografiile sale că includ „magie”. Ea crede că magia există pretutindeni și vrea să o capteze în fotografiile sale.

În ciuda creațiilor sale, artista nu a crescut într-o zonă pitorească. De fapt, și-a petrecut copilăria într-o suburbie lipsită de strălucire a Moscovei. Tocmai de aceea prefera să se retragă într-o lume a poveștilor și fanteziei când era copil. Iar asta a inspirat-o apoi să realizeze seria de fotografii cu aspect fantastic. Pentru a obține imagini unice, Kristina se folosește de compoziție, o tehnică prin care suprapune mai multe fotografii realizate în același loc.

„Un prieten mi-a spus cândva: „Sărută în fiecare loc frumos în care ajungi.” Aș adăuga că ar trebui să dansezi în fiecare loc frumos. Frumusețea dansului și frumusețea locului se combină și obții o imagine magnifică.

În cadrul acestui proiect am călătorit și am fotografiat balerine și dansatoare în toată lumea, în toate locurile care mi-au plăcut cel mai mult. Acesta este rezultatul. Sper să vă placă!”, a scris Kristina pe boredpanda.com, despre cel mai recent proiect al său.

Foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: