Deși de la nunta artistei au trecut deja doi ani, abia acum Nyusha a făcut publică prima imagine de la eveniment. Din păcate, aceasta a fost dur criticată pentru rochia de mireasă „indecentă”. 

Zilele trecute, soțul Nyushei, Igor a fost omagiat, iar cu această ocazie artista din Rusia a publicat o fotografie, alături de un mesaj emoționant de felicitare: „Să te văd în fiecare zi la fel de fericit… Te felicit cu ocazia zilei de naștere, iubitul meu. Fie ca cele mai năstrușnice visuri să ți se împlinească”.

Rochia creată din voal, acoperită în unele zone cu flori brodate nu a fost pe placul tuturor. Dacă unii fani au fost încântați să vadă în sfârșit o poză de la nunta rusoaicei, atunci alții i-au catalogat ținuta drept indecentă. „Unde e rochia?”, „O Doamne! Regele e în costum, iar regina e goală!” și „Dacă nu vedeam poza cu ochii mei, atunci nu aș fi crezut vreodată că Nyusha ar îmbrăca o astfel de rochie”, sunt doar câteva comentarii răutăcioase.

Totuși, tindem să remarcăm că nunta Nyushei și a soțului său Igor Sivov, a avut loc pe o plajă din Maldive, unde cu siguranță era foarte cald.

Între timp cei doi au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Serafima și se declară mai fericiți ca niciodată.

dinsta

Sursa:: Instagram.com

Vezi și: Imagini nemaivăzute de la nunta Xeniei Deli. Moldoveanca i-a jurat iubire în arabă, el a numit-o „viața mea” (Video)

Distribuie articolul: