Modelul basarabean și soțul său, egipteanul Ossama aniversează trei ani de căsătorie. Cu această ocazie Xenia Deli le-a împărtășit prietenilor virtuali, imagini nemaivăzute până acum de la nunta din Santorini.

Xenia Deli și Ossama Fathi Rabah Al-Sharif au împlinit trei ani de când și-au jurat iubire veșnică. Cuplul aniversează nunta de piele. Cei doi s-au căsătorit pe 6 iunie 2016 și au avut parte de o nuntă de vis pe insula grecească Santorini.

dinsta

După ce și-a început ziua privind filmulețul nunții retrăind din nou acea zi frumoasă, moldoveanca a decis să le împărtășească prietenilor săi imaginile. Din videoclip este clar că modelul și-a spus jurământul în limba arabă, în timp ce soțul său i-a jurat iubire veșnică în engleză, venind cu un exemplu: „Dacă într-o zi mă vei întreba ce iubesc mai mult, viața mea sau pe tine, atunci îți voi răspunde că viața. Vei pleca supărată fără să știi că viața mea ești tu”. E clar că bărbatul este o fire romantică și îndrăgostit nebunește de Xenia.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Happy 3 years anniversary❤️❤️❤️….and more to come🙏🏽

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli)

Anii trecuți basarabeanca a mai publicat câteva filmulețe de la nunta sa.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Sharing the wedding fireworks!!🎉🎉🎉 #itsmylife (the wedding videos are in,tell me what u wanna see next)

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Bride arrival🤗👰🏻🌸my little fairytale 🙈🙈🙈

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli)

Cei doi se declară nespus de fericiți, mai ales că în vara anului trecut, familia lor s-a mărit cu un membru. Xenia Deli a născut o fetiță care poartă numele Anastasia.

Sursa: Instagram.com