Orice femeie are nevoie în garderoba sa de cel puțin o pereche de cizme de cauciuc. Există preconcepții legate de aceste încălțări în ceea ce privește materialul și coloristica lor, însă încălțările de cauciuc din prezent nu mai au aceeași utilitate și design ca înainte, ci au fost reinventate și adaptate vremurilor moderne. Cu puțin simț estetic și imaginație poți obține o ținută de maxim efect pornind de la o pereche de cizme de cauciuc.

Cizmele de cauciuc pot fi purtate în foarte multe moduri care îți permit să arăți la fel de bine ca în oricare altă zi. Chiar dacă vremea mohorâtă te poate îndemna să alegi culori neutre și închise, poți combina ținuta astfel încât să contrasteze cu cenușiul de afara, în care tu să fii pata de culoare.

Cizmele se poartă de regulă în ținute casual, asortate cu jeanși skinny, cămăși, sacouri, rochițe diverse, accesorii, în funcție de stilul și de personalitatea fiecărei femei. Fie că ești adepta unui stil mai sportiv, fie că îți place să te îmbraci elegant, ai la dispoziție o multitudine de modele din care să îl alegi pe cel potrivit ție.

Vezi mai jos mai cum le poți încadra în ținute. 

 

 

Distribuie articolul: