Natalia Rudova rămâne și la 33 de ani una dintre cele mai suple și frumoase dive din showbizul rusesc. Și dacă mulți fani sunt de părere că nu depune prea mult efort pentru a arăta așa, vedeta vine cu o dezvăluire sinceră, legată de greutate și sacrificiul pe care îl face pentru a arăta cum o vedeți!

14705007_204542296650535_8199546984193851392_n„De multe ori mă întrebați despre cum îmi reușește să-mi păstrez „forma ideală aa corpului”, cât cântăresc, ce înălțime am și cât mănânc.

Voi începe cu aceea că nu am nici pe departe un corp ideal, altfel vorbind: mai am mult de lucru. Scriu asta nu pentru ca să-mi spuneți că nu este așa. Nu sunt ideală, credeți-mă.

La o înălțime de 173 cm, cântăresc 57-58 de kilograme. Pe lângă asta, am „oase ușoare” și aș putea să ajung la greutatea de 55 de kg, însă fac sport și mușchii, oricum ar fi ei, cântăresc.

Așadar, mi-am impus MEREU limite la mâncare, ori aș putea să mă îngraș numai din faptul că privesc prăjiturile mele preferate. Calitatea corpului tău depinde de mâncare.

Dacă trebuie să slăbesc, urmez o dietă drastică (chimică), însă fac asta numai dacă am mare nevoie.

Precum zice și antrenorul meu, trebuie doar să consumi alimentele „corecte” și, o singură dată pe săptămână, să mănânci tot ce-ți dorești. Dar acum vorbim despre cantități rezonabile. Fiecare are un organism aparte, pe care trebuie să-l asculte. Eu trebuie să mă abțin.

Моя планета .. #лето #all #i #need #is … #summer #ocean 💙

A post shared by rudovanata (@rudovanata) on

Cât despre stimuli, sunt foarte leneșă și mă impun mereu să fac sport, pentru că vreau să arăt BINE. Acesta e cel mai mare stimul al meu. 

Așa că, iubiți-vă, iar dacă nu vă ajung stimuli, priviți-vă în oglindă și gândiți-vă că dacă arătați rău acum, cum veți arăta peste 10 ani? Vreau sau nu, pe mine asta mă impune să-mi ridic fundul de pe scaun, să merg la sală și să-mi țin gura, pentru că mă iubesc. Altfel, aș mânca și eu prăjituri și n-aș mai face sport. Ăsta e adevărul.

Vă urez succese și nu uitați: nu vă reușește nimic dacă nu faceți nimic!”, spune frumoasa blondă.

Foto: Instagram, freepictures.ru

Distribuie articolul: