12 zile, atâta a durat căsnicia Pamelei Anderson și Jon Peters. Aceștia, după un timp atât de scurt au decis că trebuie să se ma gândească la ce-și doresc cu adevărat, totuși despărțirea nu este dintre cele mai liniștite.

Pamela Anderson a fost umilită de bărbatul cu care a format o familie timp 12 zile. Jon Peters susține că Pamela a acceptat să se mărite cu el din interes, pentru a-și plăti facturile neplătite.

„Am renunțat la tot pentru Pam. Ea avea facturi de aproape 200.000 de dolari și imposibilitatea de a le plăti, așa că le-am plătit eu. Și iată recompensa pe care o primesc! Nu există prost mai mare decât un prost bătrân, a spus bărbatul pentru Pages Six.

Jon Peters, care urma să-și oficializeze căsătoria cu Pamela Anderson printr-un act legal, a adăugat că după ce a cerut-o de soție a primit confirmarea prin SMS. Așa că, el a anunțat-o tot prin mesaj telefonic că relația lor nu poate continua.

În replică, un purtător de cuvânt al actriței a declarat pentru revista People că „aceste declarații nu sunt doar total inventate, ci și absurde”.

Pamela Anderson a fost cea care a anunțat la 1 februarie că se desparte de bărbatul pe care anterior l-a luat de soț în cadrul unei ceremonii secrete.

SURSA

Distribuie articolul: