La ai săi 19 ani recent împliniți, Mihaela Berdaga e un adevărat model pentru tânăra generație. Pe lângă faptul că este dansatoare și o mare împătimită de fitness, s-a remarcat dintotdeauna prin rezultate academice importante, iar ieri a fost onorată cu titlul de „cel mai bun absolvent al anului”.

Tânăra absolvă în acest an clasa a XII-a din cadrul Liceului Teoretic „Hyperion”, iar felul în care s-a impus la studii i-a adus victorie în această competiție dată printre absolenții Capitalei.

Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine! Azi, am fost nominalizată drept cel mai bun absolvent al anului 2017. Pentru mine este o onoare să port acest titlu și le mulțumesc tuturor pentru toate cuvintele calde. Mulțumesc din suflet profesorilor care m-au ajutat enorm să excelez în toate concursurile și olimpiadele, le mulțumesc doamnelor Lucia Caciuc-Rosioru, Dumvravă Ecaterina și Oxana Durlesteanu, precum și tuturor profesorilor care m-au îndrumat și m-au învățat. Acum ne rămâne să sustținem Bacalaureatul cu brio și se vor încheia anii mei de liceu! Încă odată vă mulțumesc tuturor!❤️️❤️️❤️️

A post shared by MICHAELA BERDAGA👸🏻💪🏻 (@michaelaberdaga) on

„A fost o zi foarte importantă pentru mine! Azi, am fost nominalizată drept cel mai bun absolvent al anului 2017. Pentru mine este o onoare să port acest titlu și le mulțumesc tuturor pentru toate cuvintele calde. Mulțumesc din suflet profesorilor care m-au ajutat enorm să excelez în toate concursurile și olimpiadele, le mulțumesc doamnelor Lucia Caciuc-Rosioru, Dumbravă Ecaterina și Oxana Durlesteanu, precum și tuturor profesorilor care m-au îndrumat și m-au învățat. Acum ne rămâne să susținem Bacalaureatul cu brio și se vor încheia anii mei de liceu! Încă odată vă mulțumesc tuturor!”, spune învingătoarea.

https://www.instagram.com/p/BUfSeA8F9V-/?taken-by=berdaga.mihaela

Mihaela îi este nespus de recunoscătoare și lui Veaceslav – tânărul alături de care trăiește o frumoasă relație de iubire și care o motivează și sprijină în calea sa spre succes. Tot împreună, Mihaela și Veaceslav se remarcă prin înalte calități sportive, fiind extrem de pasionați de fitness și modul activ de viață.

Amintim că Mihaela Berdaga e și una dintre cele mai influente tinere din țară, înregistrate în rețeaua Instagram. Predilecția sa pentru sport i-a adus cca 14 mii de followeri.

18161383_811853565645714_7474167011224846336_n

Într-un interviu oferit anul trecut, Mihaela ne mărturisea că aspiră să-și continue studiile la o facultate din străinătate.

„Sunt mândră de rezultatele mele academice și sunt mândră că mă număr printre elevii cei mai activi și cu cea mai bună reușită școlară și extrașcolară din Chișinău. Mereu am fost susținută de scumpii mei profesori, care au plămădit în mine dorința de a fi cea mai bună la orice. În general, lectura stă la baza formării unei personalități și au fost o mulțime de opere care mi-au deschis noi orizonturi în viață și care mi-au schimbat modul de a gândi.

Mă pregătesc de examenul Toefl la Fantastic English School și imi doresc să depun dosarul la o universitate de peste hotare. O fac deoarece oportunitățile sunt mai mari acolo, față de ce avem acasă, cu părere de rău. Încă nu mi-am ales sigur domeniul, dar pledez pentru Arhitectură, Economie sau Bussiness și Administrare”, ne spunea Mihaela.

O tânără din Chișinău face sportul viral pe Instagram! E una dintre cele mai bune eleve din Capitală

Felicitări și mari succese la BAC!

Vedeți lista completă cu cei mai buni absolvenți ai Capitalei, în 2017:

Ei sunt cei mai buni absolvenți ai capitalei. „Să purtați cu demnitate numele instituției pe care o reprezentați”

Foto: Arhiva personală, Instagram, captură video