Brandul de cosmetice de îngrijire a tenului Ivatherm a venit la Expoziția Beauty 2020 cu toate produsele sale. Găsiți la stand oferte generoase și multe reduceri, iar consultația specialistului o primiți pe loc. Găsiți produsele Ivatherm la standul primitor al Farmacia Familiei până duminică, 1 martie, la Moldexpo.

„Pentru cei care vor hidratare mai multă avem crema de față, iar crema de ochi o aveți cadou. Apa micelară așa vine, 1 plus 1 cadou. Și crema antirid este cu un cadou adițional – cea de ochi vine drept cadou. Schimbul de temperaturi usucă și deshidratează pielea, iar o piele afectată astfel este deranjantă și mai ales este fragilă față de alte afecțiuni care ne pot da multe bătăi de cap.
Protejază-te și hidratează-te cu produse blânde, concepute pentru tenul sensibil, potrivite pentru tine! Produsul nou Ivawhite – Gama noastra pentru corectarea melasmei, a hiperpigmentării și a petelor postacneice este disponibil la ofertă specială”, ne-a povestit Cristina Zolotariov, brand manager Ivatherm Republica Moldova.

Mai multe detalii vă povestește în LIVE Cristina Zolotariov.

P

Distribuie articolul: