Pregătirea corectă a pielii înainte de aplicarea fondului de ten reprezintă, de fapt, marele secret. Hidratarea este cheia succesului, fără să uităm demachierea zilnică ce îndepărtează reziduurile și luminează tenul, dar și de exfolierea săptămânală care eliberează porii și ne scapă de celulele moarte ce contribuie la aspectul tern al tenului. Finalizează cu succes ceea ce cremele de îngrijire și demachiantul tău preferat fac în fiecare zi. Iar SPF-ul 25 asigură protecția solară de care ai nevoie.

Machiajul reușit înseamnă naturalețe pe chipul femeii

Ivatherm încearcă să îți ușureze munca și căutările grație fondului de ten JOVIALE, care îți va satisface toate cerințele unui fond de ten perfect. Joviale vine în 3 nuanțe, astfel încât cu siguranță vei găsi una apropiată tenului tău.

Avantajele Fondului de ten JOVIALE (SPF 25):

  • Asigură un machiaj natural, cu acoperire impecabilă și efect satinat al pielii.
  • Cu acesta poți realiza un machiaj de lungă durată.
  • Formula fondului de ten este bogată în ingredienți activi hidratanți, fără parabeni și fără parfum, cu pigmenți 100% minerali.
  • Este excelent tolerat chiar și de tenul foarte sensibil.

Ingredientele sale, fără parabeni și fără parfum, sunt mai degrabă o formulă pentru o cremă hidratantă pigmentată:

  1. Uleiul de Jojoba și provitamina B5 (pantenol) îi conferă un efect hidratant, menținând suplețea și elasticitatea pielii;
  2. Vitamina E (tocoferol) asigură protecția naturală a pielii prin reducerea stresului oxidativ;
  3. Alfabisabololul are puternice proprietăți anti-inflamatorii, calmante și anti-iritante;
  4. Filtrele solare asigură protecția împotriva radiațiilor solare (SPF 25) și contribuie la prevenirea  îmbătrânirii cutanate.

Pentru machiajul care se păstrează neatins pentru mai multe ore, există un truc: pulverizarea apei termale din spray, într-un strat foarte fin, ca tușă de final.

Toata luna octombrie îl găsești în toată rețeaua Farmacia Familiei cu 20%  reducere.

P