Atenție! Noul An vine cu mari surprize pentru fanii Harry Potter. Ți-a fost dor de Hogwarts? Acum îți vei putea aminti toată istoria pentru că Harry Potter revine după 20 de ani. 

Noul film de Anul Nou: „Harry Potter 20 de ani mai târziu – întoarcerea la Hogwarts” va apărea pe 1 Ianuarie 2022. Seria specială este dedicată aniversării a 20 de ani de la premiera filmului „Harry Potter”.  

Conform spletnik.ru, recent pe rețelele de socializare a apărut și prima fotografie cu cele trei personaje principale. Aceasta a provocat multe discuții în rândul fanilor. Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson stau pe scaunele înalte din camera de zi din Hogwarts. Și tu îți amintești acea clădire mare și înfricoșătoare? 

În film vor fi prezenți atât eroii principali cât și: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Rafe Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, Oliver Phelps și Mark Williams.

Menționăm că J.K.Rowling, autoarea cărților „Harry Potter” nu a fost invitată la filmare din cauza declarației sale legate „transfobie” pe Twitter, care a stârnit o reacție negativă din partea activiștilor transgender.

Citește și: Autoarea „Harry Potter” este acuzată de transfobie și e amenințată cu moartea (Foto)

Apropo, datorită companiei HBO Max un mic trailer deja îl poți vedea pe Youtube: 

Cu această ocazie, hai să vedem câteva curiozități despre faimosul serial „Harry Potter”, pe care probabil nu le știai: 

Harry Potter și J.K. Rowling sărbătoresc ziua de naștere în aceeași zi – 31 iulie.

Dementorii, fantomele amenințătoare care păzesc închisoarea Azkaban reprezintă depresia, bazându-se pe propria experiență a autoarei.

Scoția a fost principala inspirație pentru film. 

Castelul Hogwarts are 142 de scări. 

Fiecare cameră comună a casei Hogwarts are un mod diferit de a intra în ea

JK Rowling a fost prima persoană care a devenit miliardară (în dolari SUA) scriind cărți. 

Numele lui Harry Potter este menționat de 18.956 de ori în serie.

Ultima Bătălie de la Hogwarts a avut loc în 1998, în același an în care a fost publicată prima carte Harry Potter. Comentând acest lucru, Rowling a spus: „Deschid la închidere”.

Tu aștepți noua istorie a lui Harry Potter?