La Concursul NOTORIUM Trademark Awards participă peste 4500 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 150 de subcategorii de produse și servicii. Perioada de înscriere a mărcilor noi în Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2020 se finisează pe 20 septembrie. Agenţii economici pot să înscrie mărcile noi în Concurs, completând formularul pe Notorium.md.

Competiția se va desfășura până pe 25 septembrie curent. Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă în fiecare subcategorie. Recomandăm să participați activ în concurs, să votați și să publicați pe rețelele sociale informația Dvs. de votare, pentru obținerea unui rezultat mai bun. Câștigătorii Concursului NOTORIUM Trademark Awards 2020 vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie.

Ei concurează pentru distincțiile aniversare (trofeu, medaliile de aur, argint și bronz) şi pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”.

Conform studiului de marketing „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”, realizat de Xplane Market Research Agency, pe un eşantion de 500 de interviuri, realizate în municipiile Chişinău, Bălţi şi Cahul, în perioada august – septembrie 2019:

  • 70% din consumatorii din Moldova probabil ar cumpăra un produs sau serviciu marcat cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ;
  • 59% din consumatorii din Moldova vor avea încredere în aceste produse sau servicii marcate cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ.

În baza acestor date se estimează o creştere cu 20% a vânzărilor pentru aceste produse sau servicii şi creșterea loialităţii şi încrederii consumatorilor moldoveni în ele. Raportul în întregime care cuprinde rezultatele studiului poate fi accesat AICI.

Toate beneficiile participării la Concursul NOTORIUM Trademark Awards  le găsiţi AICI

Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART şi partenerii săi, îndeamnă agenţii economici să transforme criza în oportunitate, participând la Concursurile Mărcilor şi Vinurilor Recunoscute Notorium pentru a creşte vânzările, încrederea şi loialitatea consumatorilor.

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: info@notorium.md, de asemena la organizatorii evenimentului: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.