Copii colerici și sangvinici sunt greu de oprit, tocmai de aceea își „ajută” părinții să înțeleagă expresia „cap pătrat”. Pentru orice caracter însă există soluții educaționale, iar niște părinți de peste ocean fac senzație pe internet cu „metoda” lor.

Părinții din imaginile video de mai jos sunt originari din Texas și s-au gândit să le ofere o „lecție” mai neobișnuită odraslelor lor – niște copii neastâmpărați, pentru care adulții găseau cu greu ac de cojoc.

Aceștia s-au gândit să intre în rolul copiilor și să le predea învățătura proverbului „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. Au început să se tăvălească pe jos, să se trântească, să strige, să plângă, să arunce jucării și să facă o mulțime de alte trăsnăi inspirate de la copiii lor. Precum v-ați dat bine seama, vinovații s-au așezat pe canapea și au rămas mască, neînțelegând cum e posibil.

Părinții s-au distrat pe cinste și se pare că … învățătura a funcționat!

JukinVideo a postat pe Facebook clipul cu scenele încă la final de 2016, iar până acum, imaginile au fost preluate și de alte pagini, adunând zeci de milioane de vizualizări.

Foto: captură video

Distribuie articolul: