Este ușor de observat cum, în ultima perioadă, femeile tind să fie la fel, iar procedurile estetice sunt mereu acolo pentru a schimba înfățișările potrivit standardelor dictate de ultimele tendințe beauty. Tot mai multe femei se gonesc după standarde, atrăgând mai puțină atenție frumuseții sale naturale, cea oferită de mama natură. Se pare că Nina Crețu este vădit deranjată de acest adevăr și a decis să vorbească despre acest subiect comunității sale de pe Instagram. 

Recent pe pagina sa de Instagram a fost încărcat un instastory care ar trebui să lase spațiu de meditație pentru multe femei. Nina Crețu a vorbit deschis și liber despre cum tot mai des, femeilor le este frică de naturalețea lor.

„Astăzi ne este frică să ieșim din idioatele standarde impuse de frumusețea instagramabilă”, scrie Nina.

„Tre să ne potrivim unor parametri de rahat, la care toate femeile tind, din păcate… și da, în poză puteți bine observa la mine pe față un coș, câteva puncte negre pe nas, câteva fire firave de păr la subraț, pe piept iar niște mici imperfecțiuni. Însă toate astea mă fac să mă simt reală și unică (om de pe planeta Pământ, de altfel).” 

Spre sfârșit modelul a lăsat și un post scriptum în care a inclus un hashtag care are mari șanse de a deveni unul viral în mediul online dacă ar fi intens promovat de către comunitatea celor care consideră că cea care merită cu adevărat prețuită și promovată este naturalețea și frumusețea pe care oamenii o dobândesc natural.

„P.S. Naturalețea devine un lux din ce în ce mai rar întâlnit!!! #EUALEGSĂFIUACELLUX.”, a scris Nina Crețu.

Tu ce părere ai despre frumusețea instagramabilă? Lasă-ne să știm în comentarii.

Sursa foto: Instagram