Îl cunoaștem pentru creațiile sale handmade, dar și buchetele de flori pe care le vinde oamenilor. Chiril Atamaniuc este un tânăr care a rămas afectat de pandemie, dar și de deciziile autorităților. Muncește în calitate de florist, iar acum s-ar părea că va rămâne fără lucru. Într-un live pe pagina sa de Facebook, Chiril a relatat cu ce probleme se confruntă din cauza carantinei. 

În fiecare lună tânărul trebuie să achite pentru chirie 4500 lei, pentru că în anul 1998 părinții au vândut propria casă pentru a-l pune pe Chiril pe picioare. Până în prezent, el cu familia sa locuiește la gazdă. În video tânărul a relatat că timp de trei zile suma în aparatul de casă nu a ajuns nici măcar la 1000 lei. „Nimeni nu are nevoie de flori. Sunt nevoit să-mi închid afacerea”, cu aceste cuvinte a început transmisiunea live tânărul. Statul îi achită o pensie lunară în suma de 792 de lei, pentru problemele de sănătate cu care se confruntă. Dacă i-a fost oferit vreun ajutor material din partea autorităților pe timp de pandemie? Nu.

Pe lângă chirie, tânărul are nevoie de bani pentru a investi în alte flori, proaspete, pe care să le ofere cumpărătorilor. „Dacă doriți să mă susțineți, procurați florile cât sunt proaspete”. Cu acest mesaj a încheiat Chiril discuția cu cei din lumea virtuală, în speranța de a avea parte măcar de cel mai mic ajutor.

Dacă doriți să-l ajutați, îl puteți contacta la numărul 067122421 sau puteți merge direct la ghereta lui cu flori, ce se află pe bd. Decebal 91. Amintim că florăriile de pe Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni au fost închise, iar floriștilor li se solicită să achite chiria pentru toată perioada carantinei, timp în care nimeni nu a lucrat.

Nota redacției:

După publicarea articolului, redacția a fost notificata de mai mulți cititori referitor la cazuri de înșelăciune în legătură cu persoana care face subiectul acestui articol. Nu purtăm răspundere pentru acestea. 


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: