Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă relație cu un coleg de breaslă, acesta este toboșar, iar secretul relații lor este faptul că fac parte din aceeași lume și se înțeleg reciproc. Interpreta a fost invitată la o emisiune TV și a oferit mai multe detalii despre relația sa. 

„Pur și simplu, ne iubim, nu avem un motiv anume. Încercăm să petrecem mult timp împreună, să ne bucurăm de lucrurile mici. Suntem foarte ocupați și în acele ore pe care le petrecem împreună, profităm. Fizic îmi plac la el ochii, îi are albaștrii. Îmi place faptul că se poartă cu mine așa cum mi-am dorit, mă face să mă simt iubită și frumoasă și mă susține în tot ce fac.”, a apus Nicoleta Nucă, într-o emisiune tv.

Totodată, Nicoleta Nucă a mărturisit că decizia de a se muta împreună îi apariține în totalitate iubitului și așteaptă ca el să facă primul pas.

Vezi și: Nicoleta Nucă vorbește despre relația sa: „Acum trăiesc prima dragoste” (Foto)

„Nu e cel mai vorbăreț, dar apreciez efortul de a mă consola mereu. M-a cucerit cu ambiția lui. Este din breaslă, știe tot ce se întâmplă, este consilierul meu principal. Adevărul e că ne certăm, ca orice cuplu, din chestii mărunte, că n-am răspuns la mesaj sau că l-am ignorat sau eu mă supăr pe el că uită. Nu suntem în faza în care stăm împreună și atunci fiecare la casa lui. Nu știu dacă ne vom muta, asta depinde de el. Trebuie să fie o dorință reciprocă, din moment ce este o relație stabilă.”, a mai spus Nicoleta Nucă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul: