Nicoleta Nucă se bucură de un succes remarcabil în carieră, este frumoasă, este dorită și adorată de public. Frumoasa artistă a vorbit, în exclusivitate pentru o revista din România, despre povestea minunată de dragoste pe care o trăiește în prezent.

Despre Nicoleta Nucă s-a spus la un moment dat că ar avea o relație cu Liviu Vârciu, însă niciodată nu a fost confirmat zvonul, cei doi fiind foarte buni prieteni. Interpreta se iubește de peste 1 an de zile cu Alex Ursache, de profesie toboșar, cunoscut grație colaborărilor sale cu Irina Rimes și Raluka: Cred că acum, la 24 de ani, trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”

Întrebată ce nu i-ar putea ierta niciodată iubitului, Nicoleta Nucă nu a stat mult pe gânduri și a dat răspunsul: „Trădarea și minciuna. Mă înnebunesc și nu le-aș putea ierta. Dacă este vorba de o minciună mică în scopul de a evita o dezamăgire mai mare, atunci poate fi trecută cu vederea, dar dacă minciuna are la bază o tradare, atunci nu iert.

 

Distribuie articolul: