Tragedie mare în familia rapperiței americane. Acum câteva zile, tatăl ei a decedat în urma unui teribil accident rutier.

Nicki Minaj trăia o viață liniștită și fericită, după ce a devenit mămică în ultima zi de septembrie. Nimic nu prevestea tragedia ce urma să se întâmple acum câteva zile, pe 12 februarie. Tatăl artistei a fost implicat într-un accident cumplit în urma căruia ajunsese în stare gravă la spital. Bărbatul a murit a doua zi din cauza traumelor suferite.

Potrivit mass-media de peste ocean, Robert Maraj, a fost lovit cu mașina în timp ce se plimba pe stradă. Șoferul nici măcar nu a oprit vehiculul pentru a-i acorda un ajutor ci a fugit de la locul accidentului. Poliția îl caută pe făptaș.

Interpreta și tatăl său nu erau în relații bune când aceasta era adolescentă. Bărbatul consuma droguri și alcool, fiind agresiv cu mama vedetei. Nicki dezvăluia într-o piesă autobiografică, lansată mai mulți ani în urmă, că la un moment dat acesta a dat foc casei.

Foto: TMZ

Se pare că, în timp, problemele s-au ameliorat și artista s-a împăcat cu tatăl său, aceasta distribuind imagini în stories, de la sărbătorile de familie, și chiar făcându-și apariția la diverse evenimente alături de părintele său. Interpreta nu a comentat nicicum cele întâmplate, dar din ziua accidentului, ea a păstrat tăcerea și nu a mai apărut pe rețelele sociale.

Citește și: Pentru ce infracțiune, fratele lui Nicki Minaj, va sta 25 de ani la închisoare

Distribuie articolul: