În urmă cu mai puțin de o lună, cântăreața Nicki Minaj, în vârstă de 37 de ani, a devenit mamă pentru prima dată, aceasta a născut un băiețel de la soțul ei, Kenneth Petty, în vârstă de 42 de ani. Cuplul și-a sărbătorit ieri prima aniversare de nuntă, iar cu această ocazie, vedeta a distribuit în mediul online prima fotografie cu fiul lor nou-născut.

Vedeta nu a arătat încă fața bebelușului și încă se străduie să-l țină departe de ochii curioșilor. Cei doi nu le-au spus internauților ce nume i-au dat copilului.

„Cu prima noastră aniversate, iubirea mea”, a scris Nicki și a distribuit o fotografie în care Kenneth ține în palmă piciorul bebelușului.

Lui Nicki i-a reușit să-și țină și sarcina în secret un timp îndelungat, internauții au aflat că vedeta urmează să aibă un copil doar cu două luni înainte de naștere, când Nicki a distribuit primele fotografii cu burtica la vedere.

Niki își cunoaște soțul încă din copilărie, dar au început să formeze un cuplu în urmă cu aproximativ doi ani. Reputația bărbatului nu este tocmai impecabilă – Petty a avut probleme serioase cu legea: acum 25 de ani, acesta a fost acuzat că a violat o tânără de 16 ani, iar în 2006 a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru uciderea unui bărbat. El a fost eliberat șapte ani mai târziu și s-a aflat o lungă perioadă sub supravegherea strictă a poliției.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: