Interpreta din Rusia a devenit mămică pentru a doua oară pe 21 ianuarie și se declară mai fericită ca oricând. Nu a trecut decât o lună, iar Keti Topuria arată așa de parcă nici nu a fost însărcinată.

Artista a fost foarte discretă în primul trimestru de sarcină, făcând anunțul că va deveni mămică abia la sfârșitul celui de-al doilea trimestru. Ulterior aceasta s-a căsătorit cu omul de afaceri Lev Dengov, organizând cu această ocazie, o petrecere privată ținută în mare secret până în ziua cu pricina.

Pe 21 ianuarie, Keti Topuria l-a adus pe lume pe micuțul Adam și se declară mai fericită ca oricând.

Recent, aceasta a distribuit o fotografie în care își demonstrează silueta, parcă neatinsă de schimbările prin care trece o femeie în timpul sarcinii și după naștere. Cântăreața afișează un abdomen plat, fiind într-o formă de invidiat la doar o lună după ce a născut. Trebuie să menționăm totuși că, interpreta nici nu a adăugat foarte mult în timpul sarcinii, iar acest lucru este favorabil atât pentru bebeluș cât și pentru mămica acestuia.

Atât Keti, cât și Lev mai au câte un copil din relațiile anterioare. Interpreta are o fetiță de 5 ani, pe nume Olivia, iar soțul său are un băiat pe nume Leonid.

Sursa: Instagram / Keti Topuria

Citește și: Keti Topuria a devenit mămică pentru a doua oară! (Foto)