Interpreta Keti Topuria și Lev Dengov și-au oficializat relația. Cuplul și prietenii acestora au publicat câteva fotografii realizate atât la oficiul stării civile, cât și la petrecerea de după.

Keti Topuria și alesul inimii sale, Lev Dengov, s-au căsătorit weekend-ul trecut! Cuplul a ales o zi specială pentru a-și oficializa relația: 20.11.20. Mai fericiți ca oricând, cei doi au distribuit câteva fotografii în mediul online.

Trebuie să menționăm că mirele a optat pentru un costum din catifea prețioasă, la care a asortat o cămașă albă și un papion dezlegat. Între timp mireasa, fiind în al treilea trimestru de sarcină, a optat pentru o rochie îndrăzneață care i-a accentuat burtica de gravidă, o rochie scurtă, cu decolteu generos în formă de fundă imensă și trenă. Keti a renunțat la clasicii pantofi cu toc în favoarea unor botine stilate și cu siguranță comode.

Interpreta Keti Topuri este la al doilea mariaj. Interpreta și omul de afaceri Lev Dengov s-au cunoscut la o petrecere dată cu ocazia aniversării acestuia. Din acea zi cei doi sunt de nedespărțit. În septembrie cuplul a anunțat că s-au logodit, iar în octombrie artista a dezvăluit că este însărcinată, într-o manieră inedită – prezentând un nou videoclip.

Nici prietenii cuplului nu au rezistat și au postat imagini de la petrecere, așa că astăzi avem o galerie întreagă de fotografii de la nunta vedetelor din Rusia.

Sursa: Instagram

Citește și: Keti Topuria va deveni mamă pentru a doua oară! Cât de frumos a prezentat noutatea (Video)