Nu mai există dubii de faptul că interpreta din Rusia, Keti Topuria și iubitul ei, Lev Dengov, urmează să devină părinți. Despre sarcina lui Keti se vorbește de multă vreme, dar iată că abia astăzi vedeta a confirmat în mod oficial zvonurile. 

Vocalista trupei „A’ Studio” va deveni mamă pentru a doua oară. Această noutate a fost dată într-un mod frumos prin prezentarea clipului pentru noua lor piesă  „C’est la vie.

„Așa s-a întâmplat că în ultima perioadă, în mediul online se discută despre faptul că eu aș fi însărcinată. Am preferat să nu comentez aceste zvonuri așa cum mi-am dorit să aflați despre această noutate din noul nostru videoclip. Când eram însărcinată cu fiica mea Olivia, am filmat videoclipul pentru piesa „Вот она, любовь”, care a rămas pentru mine o amintire foarte frumoasă. 

Mă bucur că în videoclipul pentru piesa „C’est la vie” am reușit să surprindem din nou această stare de fericire. Totul s-a întâmplat foarte armonios”, a spus Keti.

Keti Topuria și iubitul ei, Lev Dengov au povestit despre faptul că cei doi formează un cuplu la începutul lunii octombrie.

„Am început să vorbim, iar în săptămâna următoare țineam legătura practiv 24/7. Am senzația că nici nu dormeam, așa cum mai mereu aveam conversații. Când a venit la Moscova, ne-am întâlnit și totul a început spre o relație încă de la prima întrevedere. Probabil a fost dragoste la prima vedere, povestește Keti. 

Sursa foto & video: Instagram & YouTube

Distribuie articolul: