Viața Natalia Rudova pare a fi o continuă vacanță – cel puțin aceasta este senzația care ni se creează analizându-i pagina de Instagram. Rusoaica adoră marea, soarele și plaja și alege să își petreacă o bună parte a anului vizitând destinații exotice. 

Recent actrița a fost într-o super vacanță în Maldive și ne-a înnebunit cu fotografiile pe care le-a publicat. Nata arată spectaculos în costum de baie.

Un corp frumos cu sport se întreține. Frumoasa blondă în vârstă de 35 de ani și-a făcut un obicei din a merge săptămânal la sala de forță și bineînțeles vedeta are un regim alimentar echilibrat.

Vezi aici cum se antrenează: Natalia Rudova trage din greu de fiare la sala de sport! La 35 de ani e la fel de frumoasă și energică ca o adolescentă

Rudova adoră să își demonstreze trupul apetisant în costum de baie. Blonda și-a bucurat fanii cu mulțime de fotografi fierbință din vacanță.

Natalia optează cel mai des pentru costumele de baie din două piese, dar nici cele întregi nu îi știrbesc din imaginea sexy.

Vedeta a mai declarat că nu a apelat niciodată la ajutorul bisturiului: „Trăim într-o societate foarte crudă. Mereu văd „pseudo modele” cu fotografii editate, care ne mint că ar fi perfecte , iar noi suntem disperate să arătam ca ele când de fapt realitatea este diferită. Zilnic primesc multe mesaje de la voi îi care îmi spuneți că vă este rușine cu trupul vostru. Eu la fel nu sunt perfectă, dar dacă ceva nu îmi place la corpul meu încerc să schimb asta. Dragile mele nu este neapărat să vă băgați substanțe străine în corp pentru ca să fiți pe placul cuiva.” 

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: