Sezonul estival bate la ușă și sperăm că în acest an vom ajunge la mare sau cel puțin la bazin, dar pentru asta avem nevoie să alegem costumele de baie potrivite. Ana Abasin este o antreprenoare autohtonă care, împreună cu o echipă, realizează diverse modele de costume pentru plajă. Ea ne va oferi câteva sfaturi și idei pentru a face alegerea corectă.

Iată care sunt tendințele acestui an

Paleta de culori pentru costumele de baie în vara anului 2021, ca și în anii precedenți, este diversă, însă cele mai populare vor fi nuanțele aprinse, cum ar fi neon, corai, piersic, roșu, alb clasic și negru, precum și multe alte combinații de culori!

Animal print a rămas în tendințele lui 2021!

O atenție deosebită trebuie acordată imprimeurilor și ornamentelor frumoase ale costumelor de baie din sezonul 2021 care se remarcă prin originalitate, discernământ și o combinație bine aleasă de culori. „Nu vă fie teamă să experimentați cu stilul și culorile, alegeți cel mai frumoase costume de baie care să va satisfacă toate cerințele”, mărturisește Ana

„Designerii și casele celebrele de modă ne oferă costume de baie originale și neobișnuit de frumoase pentru vara anului 2021.
În tendință este îmbrăcămintea de baie atât compusă dintr-o piesă, cât și cea din două. Atunci când alegeți modele de costume de baie să acordați atenție la cele de tip bando, monokini, halter, bikini sau în stil vintage!”, spune Ana.

Îmbrăcăminte de baie originală și atractivă sunt cu franjuri, dantelă, inserții transparente, volane, decupaje, șireturi!

Pentru femeile active, cea mai bună opțiune este costumul de baie sport.

Iată câteva modele:

Costum de baie Bandeau, foarte popular în sezonul 2021, atrăgând o atenție deosebită asupra decolteului. Acest stil se remarcă prin absența bretelelor, ceea ce face ca un astfel de costum de baie să fie unic în felul său.

Bikini deține poziția unuia dintre cele mai populare și căutate costume de baie. Acest stil este confortabil și frumos. „Și pentru fetele deosebit de sofisticate, designerii oferă costume de baie bikini decorate cu strasuri, dantelă, legături frumoase și volane”, completează ea.

Stilul monokini – original și elegant, este o versiune a unui costum de baie dintr-o piesă care are diverse croieli și tăieturi ce scot în evidență abdomenul. Este neobișnuit și atractiv, realizat cel mai frecvent într-o culoare, oferindu-i o alură chic.

Costumul sport se caracterizează prin comoditate sporită, prin absența bijuteriilor și detaliilor suplimentare care ar împiedica mișcările active.

„Costumele de baie dintr-o piesă au fost întotdeauna populare și au avut propria lor armată de fani care le preferă. Aceste costume în culori monocrome sunt la modă, în special cele negre, și le poți combina cu bijuterii frumoase, care îți vor oferi un aspect elegant”, dezvăluie Ana.

Costumele de baie cu talie înaltă sunt în stil retro, ele fac o treabă excelentă pentru a ascunde defectele siluetei.

Foto: arhiva personală