Natalia Gordienko a oferit un interviu inedit pentru okmagazine.ro. Pe lângă faptul că a povestit despre experiența Eurovision, artista a vorbit și despre greutățile din viața sa. La doar 18 ani, Natalia a pierdut-o pe mama sa și de atunci bunica i-a fost cel mai mare sprijin, la fel artista a deschis parantezele și despre despărțirea de tatăl băiețelului ei. 

Natalia, eşti la a două participare la concursul Eurovision din carieră, după cea din 2006 alături de Arsenium. Cum simţi acum emoţiile concursului şi ce atuuri crezi că ai pentru a câştigă locul întâi?

Participarea la Eurovison ca reprezentanta Moldovei este un vis devenit realitate; sunt mândră că moldovenii m-au trimis la Rotterdam, însă mă simt şi responsabilă să îi reprezint excelent, să fac întreaga Europa să danseze pe ritmul piesei „Sugar”. Emoţiile sunt mari, pentru că îmi doresc ca totul să iasă perfect, exact aşa cum iese la repetiţii! Sunt emoţii constuctive, care ne dau aripi să ne autodepăşim! Exact ca atleţii care merg la Olimpiadă să câştige şi noi ne dorim să obţinem un loc cât mai bun, ar reprezenta încununarea muncii de un an. Oamenii au nevoie de optimism, spirit pozitiv şi iubire, iar piesa „Sugar” asta transmite, deci acestea sunt atuurile noastre.

La 18 ani ţi-ai pierdut mama – cât de mult crezi că a fost influenţată femeia Natalia de azi de această pierdere grea?

Este un subiect foarte dificil pentru mine, cel mai greu moment prin care am trecut. Pierderea mamei a fost momentul care m-a maturizat: deşi era o pierdere incredibilă, a trebuit să mă ocup de toate detaliile. Dispariţia mamei m-a făcut să văd lumea cu alţi ochi, să devin mai puternică, dar şi cu o mai mare nevoie de a-mi face propria familie.

Ai 33 de ani, o carieră frumoasă, un fiu minunat de 3 ani – ce simţi că îţi lipseşte?

Îmi doresc să întâlnesc bărbatul alături de care să îmi întemeiez o familie mare şi fericită.  Sunt convinsă că ce este pentru mine, o să vină la momentul oportun!

Despărțirea prin care ai trecut, de tatăl băieţelului tău, este o piatră de încercare pentru om, lasă loc la întrebări şi îndoieli – mai crezi în iubire şi în noi începuturi?

Sunt un Săgetător optimist care crede în iubire şi familie cu tot sufletul, pentru că acestea sunt valori cu care am fost crescută. Toate experienţele prin care trecem, chiar dacă sunt dureroase, ne călesc şi ne fac să ne descoperim mai bine, să ne găsim mai bine drumul.

Citește interviul integral AICI

Distribuie articolul: