Imediat după lansarea celui mai recent videoclip, artista și-a organizat o vacanță în capitala Italiei. Aceasta se bucură de vreme frumoasă și nu ezită să-și facă poze la înălțime.

Se pare că atunci când a lansat cel mai recent videoclip, Natalia Gordienko avea valiza pregătită pentru a pleca în vacanță. Întâmplător sau nu, după ce a spus „Arrividerci”, aceasta a plecat la Roma. Interpreta se bucură de zile senine, cu mult soare, iar fotografiile distribuite pe rețelele de socializare demonstrează că are parte de o vacanță superbă.

Asemeni protagonistei din filmul „Vacanță la Roma”, Natalia Gordienko admiră arhitectura orașului etern și nu se limitează în a se plimba pe străduțele înguste. Vedeta și-a pus cei mai minusculi pantaloni, l-a asortat cu un top și… desculț… s-a aventurat să-și facă poze la înălțime: „Pentru o clipă m-am simțit ca o eroină din serialul preferat. Să alerg pe acoperișurile Romei, eu deja am învățat!”

Urmăritorii artistei și-au făcut griji pentru aceasta și i-au sugerat să fie atentă pe unde calcă.

Ulterior Natalia a ajuns la Vatican, iar care este destinația finală a artistei urmează să aflăm pe parcurs.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Natalia Gordienko, în tandrețuri cu un actor rus. Interpreta și-a vindecat rănile și a spus „Arrivederci” (Video)

Distribuie articolul: