Interpreta Natalia Gordienko se pregătește intens de concursul muzical Eurovision 2021. Acest lucru presupune nu doar antrenamente vocale ci și o muncă fizică intensă, pentru a-și dezvolta abilitățile asemeni înotătorilor profesioniști. 

Natalia Gordienko ne va reprezenta țara în acest an la Eurovision cu melodia „Sugar” compusă de echipa lui Filip Kirkorov. Artista își promovează piesa atât la emisiuni TV, cât și la radio, iar în pauze Natalia nu se odihnește ci își antrenează intens vocea și rezistența.

„Vă dezvălui primele detalii despre antrenamentul cosmonauților. Aceasta nu este o greșeală, cu repetițiile și sarcinile mele primite de la specialiști, am astfel senzația că sunt pregătită pentru un zbor în spațiu sau pentru o operațiune specială”, dezvăluie interpreta într-o postare recentă.

Și pentru că melodia Nataliei este una ritmică, iar numărul scenic presupune mișcare multă, în timp ce cântă live, pregătirile sunt pe măsură: „În general, am primit o sarcină de la profesorul meu de canto: să merg zilnic pe o bandă de alergat în sandale de 13 centimetri și în același timp să cânt „Sugar” de la început până la sfârșit. Îți amintești, acolo, în final, am o notă lungă cât viața? Deci, trebuie luată cu asalt!

La ce servește? Spectacolul meu este coregrafic, costumul este superb – fără tocuri înalte nicicum nu e posibil, cântecul este dansabil, notele sunt complexe. Toate acestea în același timp. Este necesar să dezvolt o respirație nu mai rea decât cea a înotătorilor. Imaginați-vă doar ce „respirație” are J Lo sau Beyoncé – dansează așa un concert întreg și cântă live fără să gâfâie. Este foarte dificil”

Citește și: Natalia Gordienko a lansat varianta în limba rusă a melodiei „Sugar” (Video)

„Dacă doriți să testați pe propria piele, urmați măsurile de siguranță sau cel puțin asigurați-vă că nu vă răniți sau nu rupeți banda de alergare. După cum ați înțeles deja, banda nu adună deloc praf! Acum întrebați-mă din nou care este secretul siluetei mele silfide”, este recomandarea artistei.

Eurovision 2021 va fi la a 65-a ediție și se va desfășura la Rotterdam, Olanda, în perioada 18-22 mai.

Vezi și: Natalia Gordienko a cântat pe scena Palatului din Kremlin! Artista a strălucit într-o rochie spectaculoasă (Video)