Ieri, 27 august, și-au organizat nunta umorista Marina Fedunkiv și iubitul acesteia, Stefano Maggi. Evenimentul a avut loc la Moscova, iar printre invitații selecți ai petrecerii s-a numărat și Natalia Gordienko. Detalii vezi mai jos. 

27 august 2021 a fost cu certitudine o zi specială pentru umorista din Rusia, Marina Fedunkiv. Vedeta, pe lângă faptul că a împlinit 50 de ani în această zi, și-a organizat nunta alături de bărbatul ei iubit, italianul Stefano Maggi.

 

La eveniment au fost de nelipsit vedetele showbizzului rusesc, în frunte cu Nikolai Baskov, Andrei Malahov, Elena Malisheva, Aleksandr Revva și mulți alții. Printre invitați s-a numărat și Natalia Gordienko. Pentru unii, prezența artistei l-a eveniment a fost o surpriză, în timp ce pentru alții a fost un lucru de așteptat, așa cum Natalia, în ultima perioadă, este tot mai prezentă în viața sowbizzului rusesc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de woman.ru (@woman_ru)

Natalia a ales să poarte la eveniment creația designerei Olga Blanc – o rochie până în podea, sexy și elegantă în același timp, cu motive argintii. Credem că ținuta i s-a potrivit de minune, tu ce zici?

Nu este pentru prima oară când Natalia Gordienko alege să poarte rochii O’blanc. La ziua de naștere a Kristinei Orbakaite, Natalia a ales, la fel, o ținută semnată de designera Olga Blanc.

Momentan, nu cunoaștem ce planuri și-a făcut Natalia privind evoluția sa profesională. Poate că se vede dezvoltându-și cariera muzicală în Rusia, poate că se află acolo doar pentru o perioadă… Cert este că artista s-a integrat de minune în colectivul celebrităților din Rusia!

Sursa foto & video: Instagram