Pentru că nunta este un eveniment important care are loc, de obicei, o singură dată în viață, fiecare detaliu este important. Ultimul trend al nunților au devenit paharele pentru miri și nași care sunt din ce în ce mai căutate.

Paharele mirilor semnifică făgăduința și respectul între parteneri atunci când beau unul în cinstea altuia. Obiceiuri de a toasta la nuntă datează încă din secolul al-XVI-lea.

Citește și: Idei de toasturi la nuntă

Accesând mai multe site-uri tematice găsim o gamă variată de modele, dar și prețuri. Cele mai ieftine pahare sunt la prețul de 85 de lei setul, iar treptat pot ajunge până la 350 de lei. Unele includ și pahare pentru nași. De cele mai multe ori ele sunt comandate prin intermediul unor site-uri specializate matrimoniale, sau direct de la meșteri specializati.

pahare miri1

În funcție de preferințele mirilor, sunt de diferite tipuri, forme și mărimi, ornamentate manual, pictate, gravate sau care pot conține mesaje pe care sunt inscripționate numele mirilor și data căsătoriei. De regulă sunt pahare pentru șampanie.

pahare miri 3

Vezi și: Surprizele care pot apărea la o nuntă și cum să le faci față.

Deseori mirii singuri aleg paharele, simple, de șampanie, iar de decorul lor se ocupă floristul sau decoratorul evenimentului. Companiile de decor sau cele nupțiale au acest serviciu inclus. Alte capricii în ziua nunții mai sunt și coșulețele cu flori, aranjamentele florale, invitațiile personalizate sau bombonierele.

Evită situațiile neplăcute la nunta ta

Autor: Cristina Popescu, Stagiară

Distribuie articolul: