O prezență pozitivă mereu, o femeie frumoasă și o profesionistă în tot ceea ce face. Pe Natalia Cheptene o cunoaștem, în special, de la TV, acolo unde a fost imaginea diverselor proiecte și emisiuni pe care le-a prezentat. Mai nou, a trecut la un alt post de televiziune, acolo unde va apărea în scurt timp pe micile ecrane.

Invitată de către prezentatoarea Lili Lozan la un interviu de suflet, în cadrul primei ediții „Într-un cuvânt despre…”, Natalia Cheptene a dezvăluit mai multe detalii necunoscute despre EA, cea din spatele micilor ecrane. Nu ne rămâne decât să o descoperim.


Despre noul proiect TV, critici și detalii din spatele televiziunii:

„Mă simt din nou elevă, pentru că acest proiect este cu totul altceva decât am făcut până acum în televiziune. Trebuie să recunosc că am schimbat până și structura echipei pentru a e adapta la noile condiții. E pe cât de solicitant, pe atât de interesant. Cea mai mare problemă a acestui proiect este că trebuie să-i convingem pe oameni să vină în platou și să își spună poveștile care, deseori, sunt șocante.”

„În spatele televiziunii sunt o persoană mai puțin sociabilă și aici este paradoxul, pentru că mi-am ales o meserie care îți solicită să fii cât mai deschisă. Eu nu sunt așa de fire, nu prea comunic cu lumea, nu-mi place să fiu prezentă la tot felul de petreceri, evenimente, deși acestea fac parte din viața mea. Aleg să dedic tot mai mult timp familiei și celor dragi.”

14224719_1427093560640630_846859025404403087_n

„Sunt foarte sinceră în platou, iar uneori am fost chiar și certată pentru că am fost poate prea răutăcioasă cu invitații. Faptul că trăiesc, depun emoții în ceea ce fac, probabil trezește această atitudine de simpatie pentru mine. Cât despre critici, uneori mă doare, dar sunt o persoană matură, experimentată și mereu fac un efort ca să trec peste ele.”

Despre calități, defete și familie:

„Se întâmplă să mă enervez foarte rapid, sunt supărăcioasă, poți să-mi spui un cuvânt pe care îl voi ține minte 10 ani.”

„Fiica mea nu îmi seamănă deloc mie, în special la aspectul fizic. Toată lumea spune că e „fata tatei”. Atunci când am dat-o la școală, mi-am dorit ca și orice alt părinte să mă bucure cu note bune, să acumuleze cât mai multe cunoștințe. Ulterior, am ajuns la concluzia că orice ar face ea în această viață, cel mai important este să fie fericită și să se simtă iubită.”

17883840_1668690736480910_4781267096267778143_n

„Eu cred în poveștile de dragoste frumoase. Eu trăiesc o relație extraordinară. Am fost colegi de clasă și, mai mult decât atât, soțul meu a fost prima mea dragoste. Eu m-am îndrăgostit de el. Se întâmpla prin clasa a șasea. Diferența de vârstă dintre noi este de doar 8 zile, dar nu suntem aceeași zodie. Eu sunt Rac, iar el e Gemeni, dar câteodată mi se pare că suntem exact invers.”

capture-20171031-115521

„Eu nu am prietene femei. Nici bărbați prieteni nu prea am, dar cu ei, de cele mai multe ori, mă înțeleg mai bine decât cu femeile.”

Urmărește mai jos interviul integral:

Natalia Cheptene, prima invitată în prima ediție “Într-un cuvânt despre…”, interviuri de suflet cu Lilia Lozan! <3

Posted by Prima ora on 30 Octombrie 2017

Foto: Captură imagine, Video: Prima ora

Citește și: „Direct din viață” – așa se numește emisiunea pe care o va prezenta Natalia Cheptene la Prime! Iată mai multe detalii (Video)