Natalia Cheptene este o persoană publică extrem de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală. Prezentatoarea nu obișnuiește să publice pe rețelele sociale fotografii cu fiica sau soțul ei. Recent, Natalia a publicat o imagine alături de Igor, putem spune că acesta un adevărat eveniment 😃. 

Într-un interviu oferit lui Dorin Galben, prezentatoarea de la Prime a povestit că este foarte fericită alături de Igor, dar asta nu înseamnă că relația lor nu a trecut prin încercări. Acum trei ani au fost chiar la un pas de divorț.

„El a învățat foarte mult să fie un soț bun, eu – mai puțin. Igor s-a transformat enorm în această căsătorie și a făcut-o pentru noi și pentru mine. El este un bărbat foarte înțelept,” a povestita Natalia.

Igor nu are nicio treabă cu televiziunea și nu îi place să apară la tv. Acesta muncește în România, iar jurnalista este nevoită să facă naveta.

Natalia și Igor au o fiică de 13 ani, Eva.

Citește și: Natalia Cheptene: „Am fost la un pas de divorț”. Interviu sincer despre carieră, familie, regrete și cele mai dure lecții de viață (Video)