10 ani e mult și puțin, însă pentru o companie, pentru un brand este practic un termen oportun ca să poată aduna deja roadele activității. Oricare ar fi domeniul de activitate, la 10 ani este, totuși, un mic jubileu care merită marcat așa cum se cuvine. Să vedem cu cine EA.md „a umblat la grădiniță și în școala primară” 🙂

Intro – 10 ani de EA.m

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă

ANOFM anunța în luna martie că centrul de apel al instituției celebrează 10 ani de activitate. Este direcția care recepționează practic toate solicitările telefonice ale persoanelor de la noi aflate în căutarea unui post de muncă sau în situație de șomaj. 0-8000-1000 este linia fierbinte cu apel gratuit din Republica Moldova, iar +373 22 838 414 este numărul cu apel taxabil din străinătate. Serviciul lucrează de Luni până Vineri, de la 8:30 – 15:30, iar mesaje pot fi expediate prin e-mail la [email protected].

Centrul de apel a fost lansat la 26 martie 2010 în cadrul proiectului bilateral ,,Consolidarea capacității Moldovei de gestionare a pieței muncii și de reîntoarcere a migranților în cadrul Parteneriatului de Mobilitate cu UE” implementat de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Moldova (ANOFM) şi Consiliul Naţional pentru Piaţa Muncii din Suedia, finanţat de Agenţia Suedeză de Dezvoltare a Cooperării Internaţionale.

Emisiunea „Prima Oră”

Difuzată în fiecare dimineață pe canalul TV Prime, „Prima Oră” a devenit emisiunea de referință a dimineții, aniversând în luna septembrie 10 ani de activitate. Constanta cea mai frumoasă sunt prezentatorii acesteia: Lili Lozan și Eugen Bulgaru, care sunt la pupitrul de prezentare de la începuturile emisiunii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

10 ani de 10

O postare distribuită de Prima Ora (@primaora) pe

„Provitus Grup” – distribuitor Julius Meinl în Moldova

„Pe parcursul a 10 ani de activitate, am avut ocazia să colaborăm cu oameni deosebiți, cu care am creat o familie: parteneri de încredere, consumatori fideli, o echipă puternică și ambițioasă. Vă mulțumim, dragi membri ai familiei Julius Meinl Moldova, pentru faptul că ne sunteți alături deja un deceniu, ne inspirați în fiecare zi să facem lumea mai bună și ne dați aripi pentru a face Artă și Poezie! Once a family, always a family / Once a poem, always a poem!”, au scris cei de la „Provitus Grup” – compania distribuitoare Julius Meinl Moldova pe pagina lor de Facebook oficială.

Împărăția Curățeniei

Despre aniversarea celor 10 ani și rețelei de magazine se anunță în broșura lor de toamnă. „O nouă broșură cu SUPER-PROMOȚII de la rețeaua de magazine Avocado și Împărăția Curățeniei! 📌În perioada 07.09.2020-04.10.2020 PROFITĂ de cele mai avantajoase oferte! Comanda ONLINE – 👉 myavocado.md Livrare – GRATUITĂ de la 399 lei”, notează pagina „Împărăția Curățeniei”.

 

Asociația pentru Dezvoltare Creativă

Organizația a făcut recent #10ani de #ADC „📍Asociatia pentru Dezvoltare Creativa (ADC) a fost înființată la 17 septembrie 2010. ADC reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb europene și americane. Credem în diversitate, respectul și înțelegerea reciprocă, responsabilitatea și inițiativa personală în soluționarea problemelor și necesităților societății.

💡În acești 10 ani am unit o mulțime de oameni în jurul ideilor ce au prins rădăcină în proiecte locale și naționale. Comunitatea absolvenților programelor de schimb europene și americane este una numeroasă ce cuprinde oameni de diferite vârste, profesii și domenii,însă cu scopuri comune de a face Moldova casa cetățenilor mândri de țara lor! 🧡Ne mândrim mult cu membrii și voluntarii activi ai ADC, echipele proiectelor pe care le desfășurăm, comunitatea absolvenților și formatorilor ADC!
❤️Sunt 10 ani de creativitate, schimb de bune practici, participare activă și activism civic, coeziune socială, proiecte și campanii sociale cu impact! Vă mulțumim!”, notează membrii pe pagina ADC Moldova.

 

Delimano Moldova

Brandul împlinea în luna septembrie 10 ani de activitate prodigioasă pe piața din Republica Moldova. „🍅🍳 De 10 ani Gătim împreună 🎂 cu această ocazie vă oferim -50% Reducere la cratița Delimano Stone Legend + Cadou capac 🍲 de la doar 349 Lei 👉 Delimano.md 🥧 Nu ezitați să beneficiați de minunata Ofertă 😉 detalii la numărul ☎ (022) 264 193 🤗 Livrare Rapidă pe tot teritoriul țării 🚛 🇲🇩”, notează cei de la Delimano Moldova.

 

Fondul pentru Tineri Ialoveni

Se întâmpla în Ialoveni, în 2010, atunci când lumea se afla sub o mare amenințare: INDIFERENȚA. Oamenii deveneau din ce în ce mai reci unii cu alții, mai străini de problemele care-i afectau pe fiecare din ei. Niște tinerii și-au pus în cap să schimbe lumea spre bine. Și au mai convins niște tineri să li se alăture planului lor nebunesc de frumos și promițător. Și uite-așa, an de an, au ajuns la: peste 2500 de voluntari implicați; peste 300 de proiecte implementate în peste 20 de localități din Ialoveni. Anii au trecut, iar ziua de 1 aprilie 2010 avea să intre în istorie, pentru ca atunci s-a instituit ceea ce înseamnă azi Fondul pentru Tineri Ialoveni.

 

Brandul DALBA

2010 este marcat și de Sudzucker Moldova, prin lansarea noului brand „Dalba”, care la doar un an de aflare pe piață, primește titlul de „Marca Comercială a anului 2011”.

Produsul Demerara din gama „Cinci Inimioare”

Anul 2010 mai aduce un produs nou în Familia Sudzucker Moldova – este vorba despre produsul „Demerara” – zahăr brun din gama „Cinci inimioare” în ambalaj de 500 g

Instagram – la 10 ani permite utilizatorilor să schimbe pictograma aplicației de mobil

Instagram sărbătorește 10 ani de existență, iar cu această ocazie, Facebook a lansat un nou update pentru aplicația de mobil, atât pentru iOS, cât și pentru Android. Lansată în 2010, inițial exclusiv pentru iPhone-uri, Instagram este acum una dintre cele mai importante divizii Facebook, după ce a fost achiziționată în 2012 pentru o sumă considerată mică la standardele de astăzi, dar imensă la acel moment: 1 miliard de dolari.

Instagram s-a schimbat destul de mult în ultimii zece ani. De al un simplu flux de fotografii pătrate cu filtre aplicate peste, rețeaua a devenit modul principal de exprimare în mediul online pentru mulți dintre utilizatori, în special în rândul publicului tânăr. Rețeaua este acum dominată de fotografii de toate formele, clipuri video scurte și lungi (prin intermediul IGTV), story-uri și mai nou Reels, clipuri scurte verticale, similare cu cele de pe TikTok.

La mulți ani tuturor și… să conlucrăm cu spor și în următorii 10!