Natalia Barbu a oferit un interviu în cadrul proiectului video „Unu Noaptea” și și-a deschis sufletul, vorbind despre cât de greu i-a fost să treacă peste moartea mamei sale, despre cât de tare o dureau comentariile răutăcioase, despre căsnicia sa și cât de important este echilibrul financiar în familie. 

Despre pierderea mamei

„Nu am depășit-o imediat. Am trecut printr-o perioadă urâtă. Intrasem într-o formă de depresie și nu voiam să recunosc. Slăbisem foarte mult și fizic și psihic.

Știi ce am simțit când mama a plecat? Că am rămas dezbrăcată, dezgolită, fără niciun fel de protecție. Parcă simțea că nu mai e cloșca aia care să mă protejeze. Nu mi-am imaginat vreodată că o să plece atât de repede. Abia acum, după ani de zile pot să spun că sunt ok, dar a fost mult de muncă ca să ajung aici.”

Despre căsnicia cu Tony Sota

„Nu mai știu cum sunt bărbații în ziua de azi, dar eu știu că bărbatul meu este cel mai bun prieten al meu, este omul cu care pot să vorbesc despre orice.

M-a cucerit foarte frumos și repede… Noi ne-am cunoscut în 2010, dar atunci nu s-a legat nimic pentru că erau niște circumstanțe în viața lui și am zis: „nu, mulțumesc”. El voia, probabil, să facă un pic de curat în viața lui personală, dar încă nu îi reușea în anul 2010. În 2011 a reapărut în viața mea și a spus: „uite acum sunt liber, sunt curat.”

„Eu nu sunt genul de om care să intervină într-o familie sau într-o relație. Mi se pare un lucru urât și te ajunge din urmă. Nu poți să îți faci fericirea pe spatele unei drame sau unei familii distruse.”

Despre comentariile răutăcioase la adresa căsniciei sale.

„La început a fost dureros. În fiecare zi citeam comentariile și soțul meu îmi zicea: „te rog, nu te mai uita la comentarii.” Eu căutam un mesaj bun. Ok, zece or fi urâte, dar eu căutam unul bun. Foarte greu găseam câte un mesaj din ăsta. După aia am început să nu mă mai uit. Au trecut anii și uite că s-au liniștit, cât poate să vorbească lumea despre același lucru?”, a mărturisit Natalia.

Pentru mai multe detalii urmărește interviul.