Interpreta și-a surprins admiratorii cu ultimele poze postate pe rețelele sociale. Natalia Barbu apare cu un look pe care îl adopta mai bine de zece ani în urmă, coafură aproape uitată de fanii săi. 

Artista a adoptat un look care ne amintește de primii ani din cariera acesteia. Atunci Natalia Barbu își purta părul buclat și roșcat.

De-a lungul anilor aceasta a experimentat cu lungimea părului și mărimea buclelor. Astfel, am descoperit că Natalia Barbu a purtat o coafură asemănătoare aproximativ 10 ani în urmă. Încă atunci, interpreta a dezvăluit că părul ei este creț de la natură și uneori obișnuia să și-l îndrepte cu placa.

Și de această dată, Natalia a optat pentru părul cârlionțat păstrând, la bază, nuanța închisă a părului, prin care străbat șuvițe luminoase, un artificiu care o prinde foarte bine pe artistă, coafura oferindu-i un look cu adevărat exotic.

„Momente unice din Moldova! Iubesc țara mea!”, a semnat artista imaginea în care apare într-un lan superb de levănțică. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de pantaloni scurți din denim, un top ușor cu print zebră și o pereche de cercei în stil gipsy.

Citește și: Natalia Barbu, superbă în ie românească. Vezi cât de bine a asortat-o într-o ţinută elegantă (Foto)

Nu putem să nu remarcăm că artista este într-o formă maximă.

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Vezi și: Natalia Barbu – mesaj emoționant la 4 ani de la moartea mamei sale: „Simt că ești cu mine”