Natalia Barbu ştie cum să se evidenţieze prin stil şi rafinament. Artista a reuşit să încadreze o ie românească într-o ţinută modernă cu aer chic. 

Ia este o piesă vestimentară care poate scoate în evidenţă orice ţinută, dacă este asortată cu stil. Fiecare artistă care se respectă are cel puţin o ie în garderoba sa.  Natalia Barbu a purtat o superbă ie românească cu broderie neagră, cu mâneci în două sferturi, la care a adăugat pantaloni negri largi cu talia înaltă, care i-au evidenţiat silueta suplă. Iar cel mai frumos “accesoriu” purtat de artistă a fost zâmbetul de pe faţă. 

În 21 ianuarie 2013, La Blouse Roumaine a propus ca ziua de 24 iunie, Sânzienele, să marcheze celebrarea Iei româneşti. Evenimentul s-a bucurat de un succes imens, fiind sărbătorit, încă din primul an, pe 6 continente, în peste 50 de ţări din lume. Celebrul designer Zves Saint Laurent a introdus Ia românească în lumea fashion, încă în anul 1981, acest articol vestimentar revenind din nou şi din nou în colecţiile brandurilor celebre.

Sursa: Instagram.com

Vezi şi: Natalia Barbu și-a făcut o schimbare de look. Artista s-a tuns mai scurt și a revenit la brunet (Foto)

Distribuie articolul: