Nu este pentru prima dată când „Pantera Neagră” din lumea modei se arată așa cum s-a născut, dar de această dată, Naomi Campbell nu și-a acoperit deloc corpul. 

Modelul a participat la o ședință foto inedită pentru publicația British Vogue, postând o imagine făcută în mijlocul dunelor de nisip, undeva în Kenya. Aceasta apare îmbrăcată „în costumul Evei”, fotografiată de la spate, de această dată fără a-și acoperi cumva corpul.

Fotografia a reușit să trezească încă o dată admirația tuturor. La cei 49 de ani, Naomi Campbell se poate lăuda cu un corp fără pic de cusur. Iar dacă nu i-ai cunoaște vârsta ai zice că n-are nici 20 de ani, atât de perfect arată.

Imagini pentru naomi campbell

Imaginile realizate pentru revista celebră sunt incluse în numărul pentru luna iulie.

Amintim că Ducesa de Sussex, Meghan Markle, s-a angajat în calitate de editor la aceeași revistă, unde urmează să apară câteva articole realizate de ea, dar și fotografii de la ședința foto la care va participa foarte curând, chiar la ea acasă, la reședința Frog House.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: „Războiul rece” pe Instagram! Kim Kardashian o copiază pe Naomi Campbell, iar modelul s-a supărat rău de tot! (Foto)