Puțini sunt cei care credeau că Meghan Markle va sta „cumințică” acasă, în concediul de maternitate. La doar o lună de la nașterea primului său copil, aceasta și-a făcut apariția în public, iar acum publicațiile străine anunță că Ducesa de Sussex și-a luat un job.

Zilele trecute a devenit cunoscut faptul că Meghan Markle s-a angajat temporar la celebra revistă Vogue, ediția britanică. Publicația US Weekly anunță că devine editorul invitat al revistei, ceea ce înseamnă că va lucra temporar pentru cel mai important număr al revistei, cel din septembrie.

O sursă apropiată a dezvăluit că Ducesa de Sussex nu doar va scrie câteva articole, ci va participa la o ședință foto, care va avea loc la reședința Frogmore House. Se pare că în imagini nu vor apărea nici soțul său și nici micuțul Archie. De asemenea, este posibil să nu o vedem nici pe coperta revistei.

Jobul la Vogue va fi prima experiență de acest gen a Ducesei de Sussex. Totuși înainte de a intra în familia regală britanică, aceasta a dus un blog de lifestyle, The Tig. Ce ține de sesiunile foto, cu puțin timp înainte să se logodească cu Prințul Harry, Meghan a apărut pe coperta revistei Vanity Fair.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Fanii sunt încântați de asemănarea izbitoare dintre Meghan Markle și mama sa Doria (Foto)

Distribuie articolul: