Când sunt mici, mai toate fetițele își doresc să-i semene celei mai scumpe ființe din viața lor, mamei. Dacă Ducesa de Cambridge și-a dorit același lucru, atunci visul ei s-a îndeplinit, întrucât e clar că frumusețea ei se datorează genelor moștenite de la mama sa. 

Bărbații au o vorbă: „Dacă vrei să știi cum va arăta femeia peste 20-30 de ani, fă cunoștință cu mama ei”. Ei, dacă să o luam așa, Prințul William poate sta liniștit: la cei 62 de ani mama soacră este o femeie superbă. Iar dacă să vorbim pe un ton serios, o femeie este frumoasă atunci când este iubită și respectată, așa că totul depinde de el.

La cea mai recentă apariție în public a Ducesei de Cambridge, care este și prima apariție după ce l-a prezentat lumii întregi pe micuțul Archie, fotografii au reușit să-i facă doar câteva poze acesteia.

 

Un cadru însă le-a atras atenția fanilor familiei regale și, în special, admiratorilor lui Meghan Markle. În poză femeia seamănă izbitor cu mama sa, Doria.

Imagini pentru doria ragland

Doria Ragland are o relație specială cu unica sa fiică, Meghan Markle.

De când a devenit bunică, mama ducesei i-a fost alături pentru a o ajuta cu bebelușul, iar zilele acestea a fost observată pe străzile din Los Angeles.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Apariție surpriză! Meghan Markle s-a afișat la evenimentul dedicat Reginei (Foto)