Privești câmpurile de levănțică și ai impresia că aceste imagini sunt rupte din basm. Ai senzația că cerul plagiază tablourile lui Van Gogh chiar aici — pe lanurile Moldovei. E imposibil să rămâi rece, să nu simți mândrie pentru splendoarea țării noastre!

Și nu doar frumusețea inspirată face ca levănțica să fie mândria noastră națională. Oricine a inspirat cel puțin o dată aroma acestor flori, știe că planta are un farmec aparte. Astăzi, însă nu este despre enigme, ci despre locul în care magia naturii întâlnește tehnologiile ecologice. Astăzi este despre VioPark.

VioPark este o plantație ecologică unică în țara noastră, creată de compania Viorica Cosmetic cu scopul de a cultiva și a creștere plantele-materii prime ecologice pentru produsele sale. Aici sunt puse în aplicare principiile permaculturii — o abordare în care naturalețea ecosistemului este conservată la maxim. Cu alte cuvinte, omul nu intervine în natură, ci interacționează cu ea și, dacă este necesar, oferă suport. Acest fapt garantează calitatea materiilor prime utilizate, puritatea lor și conținutul ridicat de substanțe nutritive.

Recent la VioPark a venit și prezentatoarea TV Lilu Ojovan ca să ia parte la procesul de colectare a florilor de levănțică. Extractul obținut din acestă plantă va fi ingredientul cheie a produsului Apă micelară florală Cosmeplant de la Viorica Cosmetic. Procesul de formare a unui produs natural de calitate este unul anevoios, dar perfecționist, un produs din inima Moldovei!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Azi am fost la cules levănțica💜 ⁣⁣ ⁣⁣ Da, am cules aromatele flori in VioPark, pe in teritoriu de peste 130 de hectare, acolo unde sunt crescute ecologic peste 36 de plante, flori, arbuști din care ulterior sunt extrase Ingredientele folosite la crearea produselor @viorica_cosmetic_moldova ⁣⁣ ⁣⁣ 💜Din levănțica pe care am cules-o azi va fi făcută apa micelara din gama Cosmeplant. In curând va fi disponibilă in magazine.💜⁣⁣ ⁣⁣ Eu mi-am încărcat bateriile, am lăsat picioarele desculțe sa simtă pământul, mâinile sa se înverzească, papilele olfactive sa se bucure de aroma lavandei, urechile sa se relaxeze la auzul zumzetului de albini care roiau in flori. ⁣🐝⁣ ⁣⁣ Mai multe emoții trăite azi vedeți pe stories. Va pup 😘 și va mulțumesc pentru complimente, atâtea mesaje am primit 💜🙏🏻💜 #liluojovan #lilustyle #lavander #whitelongdress #moldovamea #vioricacosmetic

O postare distribuită de Lilu.ojovan (@lilu.ojovan) pe

Distribuie articolul: